Читај ми!

Ђоковић и Јанковићева најбољи

Новак Ђоковић и Јелена Јанковић проглашени су за најбоље тенисере Србије у 2011. години, у избору Тениског савеза Србије.

На свечаности у хотелу "Континентал" за најбоље јуниоре до 18 година изабрани су Наталија Костић и Мики Јанковић, док је за најбољу репрезентацију проглашена женска селекција до 14 година, која је на шампионату у Чешкој освојила титулу првака света.

Председник ТСС Вук Јеремић изјавио је да је тенис у години на измаку изазвао "највише позитивних осећања у земљи и широм меридијана".

"Ова година била је спектакуларна, али имамо обавезу да у следећој будемо још бољи. Оно што је најважније - обезбедили смо јединство. Свађе су иза нас, јер уколико нисмо јединствени, ривали ће нас прегазити. Надам се да ћемо овакво јединство пронаћи и у другим сферама живота у Србији", рекао је Јеремић.

Председник Управног одбора ТСС Топлица Спасојевић као приоритет за наредну годину издвојио је почетак изградње националнохг тениског центра.

"Морамо да талентованој деци омогућимо много боље услове од оних које су имали Ђоковић, Типсаревић и остали асови. Очекујем да тениски центар, који ће имати 10 отворених и четири затворена терена, почнемо да градимо наредне, а завршимо 2013. године", рекао је Спасојевић.

ТСС је прогласио и најбоље у осталм категоијама. Најбољи тренер је Никола Живковић, док је Маријана Вељовић изабрана за најбољег судију.

Награде су добили и најбољи јуниори у категорији до 12 година (Миа Мијатовић, Миомир Кецмановић), до 14 година (Ивана Јоровић, Филип Грбић) и до 16 година (Сашка Гавриловска и Никола Милојевић).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво