Читај ми!

Пенета, потпуно отворено

Италијанска тенисерка Флавија Пенета објавила аутобиографију "Право у срце", у којој, између осталог, говори и о нашим тенисеркама Јелени Јанковић и Ани Ивановић.

Флавија Пенета, тренутно 20. тенисерка света, дошла је у жижу спортске јавности по објављивању аутобиографије под насловом Право у срце. Италијанска тенисерка дала је своје мишљење о светским тенисеркама, причала о вези са Карлосом Мојом и избегнутој тучи са Анастасијо Родионовом...

Можда је и најзанимљивија прича за Родионову. Током једног меча дублова, када је играла са Жизелом Дулком, противнице су биле Кара Блек и Родионова. Аустралијанка руског порекла назвала је противнице "ј... кучкама", што је код Пенете пробудило жељу да се физички обрачуна са ривалком.

Флавија је једно време била у вези са шпанским тенисером Карлосом Мојом. Према речима Италијанке, у свему га је подржавала, потпуно се подредила њему, али је он одлучио да истовремено има везу са водитељком Каролином Серезуелом.

На тапету су и наше тенисерке Јелена Јанковић и Ана Ивановић.

"Када Јелена изађе на терен, узнемирава ме то што има шминку, савршену фризуру и парфем. Када излази са терена, она је иста таква", написала је Пенета, а онда поменула и Ану: "Нисам имала резултате као неки који су све подредили тенису, као Ана Ивановић. Да ли ће она бити у стању да се носи са свим тиме када сазна шта још живот носи? Сумњам."

Од тенисерки највише поштује Монику Селеш и Венус Вилијамс.

"Она је застрашујућа, јача од свих. Легенда. Зид."

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара