Читај ми!

Ноле: Верујте у снове

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић званично је окончао обавезе у 2011. години. На свом Твитер профилу најавио одлазак на заслужени одмор и одсуство из "онлајн света" до старта припрема за нову сезону.

У свом стилу ставио је и тачку на овогодишње обраћање фановима. Његова порука за будућност гласи:"Верујте у снове и увек се враћајте својим коренима", поручио је Ђоковић.Сумирајући дане након лондонског Мастерса, први рекет света је навео да је у Београду посетио свог првог тренера Јелену Генчић.

"Присећали смо се мојих првих тениских корака и снова које смо заједно сањали. Било ми је драго да је видим после толико времена и да могу с њом да поделим све моје успехе, а између осталог и дуго прижељкивани вимблдонски пехар. Из мог искуства, свима бих пожелео да, где год да су, увек се врате својим коренима и сете се како је било на самом почетку док су као деца сањали 'нестварне" снове', изјавио је Ђоковић.

Најбоље рангирани тенисер света пренео је и утиске из Бугарске, где је први пут у животу стајао пред филмским камерама.

"Снимио сам кратку сцену за филм "Плаћеници 2" који са нестрпљењем ишчекујем следећег лета да дође на велика платна. Било је то сјајно искуство", прокоментарисао је Ђоковић наступ у филму редитеља Сајмона Веста у коме, поред осталих, глуме Жан-Клод ван Дам, Џет Ли, Долф Лундгрен, Арнолд Шварценегер, Брус Вилис, Силвестер Сталоне и други.

Српски тенисер је истакао да је на крају у Бања Луци примио награду за "Личност године", што је био резултат гласања многих људи са простора бивше Југославије.

"Био сам топло дочекан од стране грађана и људи из државног врха и веома сам поносан на ово признање. Надам се да ће новим генерацијама служити као подстрек и мотивација да се и они труде да буду успешни у својим пољима, а можда чак и у спорту. У петак идем на дуго прижељкиван одмор и оставићу све технолошке справице иза себе, мислим да је свима јасно зашто... Видимо се ускоро!", поручио је Ђоковић.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара