Читај ми!

Шпанија или Аргентина?

Финале Дејвис купа. Две екипе, један циљ - “салатара”. Шпанци изабрали шљаку, подлогу на којој имају 25:0. Аргентинци ће покушати све да стигну до трофеја. Главна узданица Шпанаца је Надал, док је први играч Гаучоса Дел Потро. Предстоји тениску спектакл на Олимпијском стадиону у Севиљи. Финале се игра наредна три дана.

Први меч финала тениског Дејвис купа одиграће Шпанац Рафаел Надал и Аргентинац Хуан Монако, одлучено је данашњим жребом у Севиљи. Шпанија тражи свој трећи трофеј у Дејвис купу у последње четири године, а посао ће јој донекле бити отежан, пошто је из жреба за сингл изостао Давид Налбандијан, који ће у суботу са Едуардом Шванком играти дубл.

Други тенисер света Надал вратиће се тако на Олимпијски стадион, на коме је освојио титулу 2004. године и састаће се са 26. играчем са АТП листе Монаком. У другом мечу сутра играју пети са АТП листе Давид Ферер против Хуана Мартина дел Потра.

Надал и Ферер имају заједнички скор од 25:0 на шљаци у Дејвис купу. У суботу ће Налбандијан и Шванк играти против Фелисијана Лопеса и Фернанда Вердаска.

У недељу се састају Надал и Дел Потро, као и Ферер и Монако.

Дуел се игра на три победе.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара