Победом до полуфинала

После одличне игре и победе у Београду, црно-бели се налазе Атини где их очекује реванш меч против грчког АЕК-а. Уколико понове игру из првог меча успех је загарантован. Тренер рукометаша Партизана Александар Брковић изјавио је да ће само максимални ангажман донети победу у реванш мечу четвртфинала Челенџ купа који се игра у суботу у Атини.

Наш екипа има предност. Партизан је прву утакмицу прошле суботе у Београду решио у своју корист резултатом 28:22. Психолошка спремност и максимална концетрација представљају кључ успеха у овом мечу.

"АЕК је упорна и дисциплинована екипа, али је наш циљ јасан - победа. Од самог старта морамо да будемо максимално ангажовани и верујем да ћемо само таквом игром проћи у полуфинале", рекао је Брковић. Шеф стручног штаба Партизана је истакао да је за предстојећи меч "неопходна добра психолошка припрема".

"Важно је да момци буду психолошки припремљени, због великог пристиска који ће на њих вршити публика, али и евентуалних провокација домаћих играча", рекао је Брковић. Он је напоменуо да су голмани Страхиња Милић и Никола Џамић у сјајној форми у последњих неколико утакмица и да им је тренер Михаило Радосављевиц темпирао форму за наредне дуеле.

Милић је поручио да у меч са АЕК-ом треба ући "максимално сконцентрисано". "Некада је и један гол довољан за победу и пролаз. Имамо велику шансу да прођемо у полуфинале. Морамо да одиграмо максимално концентрисано и победа ће доћи сама. Имамо најаве да ће хала бити пуна, али то не сме да утиче на нас. Ми смо ипак, квалитетнији тим", рекао је Милић.

Други голман Партизана Џамић истакао је да је једина предност АЕК-а домаћи терен. "Уколико затворимо десно крило и средњег бека, ето нас у полуфиналу", поручио је Џамић.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије