Оптимисти пред реванш

Рукометаши Партизана допутовали су у Атину где ће у суботу 2. априла против АЕК-а одиграти реванш утакмицу четвртфинала Челенџ купа. У првој утакмици у Београду прошлог викенда "црно-бели" су савладали грчки клуб са 28:22.

Средњи бек "црно-белих" Саво Мештер оптимиста је уочи друге утакмице.

"У овом тренутку не размисљам о калкулацијама, већ о победи у реванш мечу. Екипа АЕК мозе да се савлада и на домацем терену. Ми само треба да будемо усредсређени на насу игру", рекао је Мештер. Он је нагласио да би предстојећу утакмицу "могла да одлуци наса добра игра у нападу и одбрани". "Наша смиреност, одлучност и промишљеност у тешким тренутцима су кључ за победу", рекао је Мештер.

Десно крило Партизана:Милош Костадиновић очекује много бољу игру у Атини, од оне која је приклазана у Београду.

"Очекујем много бољу реализацију, а уколкио поновимо одбрану из Београда, победа је наша", рекао је Костадиновић. Он је истакао да се и поред предности од шест голова, стечене у првој утакмици, "црно-бели" тим неће заснивати игру на одбрани.  Костадиновић је истакао да играчи "не треба да 'падају' на евентуалне провокације противника".

По доласку у Атину, директор Партизана, Александар Благојевиц посетио је амбасаду Србије у Грчкој.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије