Партизан победио АЕК

Рукометаши Партизана савладали су у Београду грчки АЕК у првој утакмици четвртфинала Челенџ купа резултатом 28.22 (13:10). Најбољи стрелац у екипи "црно-белих" био је Александар Пилиповић са шест постигнутих голова. Други меч игра се у Атини у недељу 2. априла.

Тренер рукометаша Партизана Александар Брковић изјавио је да верује да његова екипа може да се пласира у полуфинале Челенџ купа без пораза од АЕК-а.

Рукометаши Партизана победили су вечерас у Београду грчки АЕК са 28:22 (13:10), у првој утакмици четвртфинала Челенџ купа.

"Честитам играчима на борбености. Задовољан сам резултатом, јер смо промашили доста зицера. Ако будемо ишли на реванш да бранимо 'плус шест', нећемо добро проћи. Верујем да можемо да се вратимо из Атине непоражени", рекао је Брковић после меча. Он је захвалио навијачима Партизана који су у великом броју дошли на Бањицу и подржали екипу.

"Не плашимо се атмосфере у Атини и пуне хале", додао је Брковић.

Рукометаш Партизана Ненад Максић оценио је да је његова екипа способна да победи АЕК у Грчкој.

"Захваљујем се навијачима што су нас натерали да дамо и више него што можемо. Честитам мојим играчима који су били нервозни исто као и ја. Много смо промашивали и њихов голман је одбранио 22 лопте, па се надам да се то неће поновити у реваншу", рекао је Максић.

Тренер АЕК-а Јанис Арванитис сматра да његов тим није успео да покаже све што зна у првом мечу са Партизаном.

"У већем делу смо успели да контролишемо утакмицу. Мислим да би реалније било да смо изгубили до пет разлике, међутим, и минус шест нам даје наду да можемо да тријумфујемо у реваншу. Сигурно је да се нећемо предати. Верујем у победу", рекао је Арванитис.

Реванш меч игра се 2. априла у Атини.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије