Вуковић задовољан

Селектор рукометне репрезентације Србије Веселин Вуковић рекао је "да му је пао терет са леђа", после пласмана Србије у другу фазу такмичења Светског првенства у Шведској.

Рукометаши Србије одиграли су синоћ нерешено против Хрватске 24:24, у утакмици четвртог кола Групе Ц и коло пре краја пласирали се у другу фазу такмичења.

"Пао ми је терет са леђа, дефинитивно. Мислим да можемо и боље да играмо ако будемо били концентрисани и ако покажемо жељу коју смо имали 50 минута против Данске, али и игру у одбрани током претходног меча. Када смо почели припреме, рекао сам да морамо корак по корак, јер је то процес", рекао је Вуковић.

"Сада нас очекују тешке утакмице, идемо даље са једином идејом, да сваку наредну утамицу одиграмо што боље, да видимо да ли можемо у таквим утакмицама некога преварити и победити", додао је он. Вуковић је рекао да ће на његову екипу сада противници озбиљније гледати. "Сада сигурно размишљају, а и нама је теже. Можда су нас неки олако схватили, али сада ће нас гледати озбиљније напоменуо је наш селектор.

Када смо долазилина такмичење нисмо желели ништа да обећавамо, али можемо да подигнемо форму, само да нас повреде мимоиђу", рекао је Вуковић и истакао да се са репрезентативцима много радило на психолошком плану.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво