Бутулија "оплео" по судијама

Пр­во бих же­лео да че­сти­там Пар­ти­за­ну на по­бе­ди, а он­да и да ка­жем да је ово сра­мо­та срп­ског ру­ко­ме­та. По­но­во сам до­жи­вео да ми прав­ду де­ле љу­ди ко­ји су ми про­шле го­ди­не узе­ли Куп про­тив Ко­лу­ба­ре", рекао је трнер Црвене звезде Игор Бутулија после пораза његове екипе на дербију против Партизана.

И дерби у рукомету између Црвене звезде и Партизана добио је своје "треће полувреме". По завршетку меча, који је припао Партизану, тренер црвено-белих жестоко је "оплео" по судијама Стојковићи и Николћу који су водили овај меч.

"Пр­во бих же­лео да че­сти­там Пар­ти­за­ну на по­бе­ди, а он­да и да ка­жем да је ово сра­мо­та срп­ског ру­ко­ме­та. По­но­во сам до­жи­вео да ми прав­ду де­ле љу­ди ко­ји су ми про­шле го­ди­не узе­ли Куп про­тив Ко­лу­ба­ре. На пет раз­ли­ке за нас су по­че­ли да су­де ха­о­тич­но и ни­је ми ја­сно ка­ко у Евро­пи то ра­де до­бро, а ов­де ужа­сно. Пар­ти­зан је имао на­па­де од по пет ми­ну­та, а Ки­лу ди­жу ру­ку по­сле де­сет се­кун­ди. Вр­ху­нац је био на кра­ју, кад на Пе­ро­ви­ћу ни­су сви­ра­ли два ми­ну­та ис­кљу­че­ња, рекао је Бутулија, а пренео Спортски журнал.

Тренер Звезде је је рекао да је циљ оваквог суђења био да гости изгубе са што мањом разликом, или да победе, да би се у реваншу, на њиховом терену "мафијашило".

"Знам нам, они су хте­ли да из­гу­бе са што ма­њом раз­ли­ком или да нас по­бе­де, што на кра­ју и је­су, да би се у ре­ван­шу, на њи­хо­вом те­ре­ну ма­фи­ја­ши­ло. Ћу­тао сам до­ста, џентлмен сам и то ни­ко не мо­же да ми оспо­ри, али Мак­си­мо­вић да ми ве­чи­то би­ра су­ди­је ни­је нор­мал­но. Не мо­рам ја да бу­дем у ру­ко­ме­ту, пи­јем та­бле­те за сми­ре­ње, нер­ви­рам се и на кра­ју до­ђе до ово­га. Ово не­ма ве­зе са спор­том и не знам че­му во­ди", додао је Бутулија.

На питање новинара да ли ће да уложи жалбу, тренер црвено-белих је рекао да је то узалудно, а на крају је рекао: "По­ру­чу­јем Мак­си­мо­ви­ћу да ми до кра­ја пр­вен­ства де­ле­ги­ра Стој­ко­ви­ћа и Ни­ко­ли­ћа. Ето, не мо­ра Зве­зда ни да игра".

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије