Србија у групи А

Селектор женске рукометне репрезентације Србије Душко Милић саопштио је шири списак играчица за предстојеће Европско првенство у Данској и Норвешкој.

На списку се налази 28 играчица:

Голмани: Драгица Таталовић, Слађана Ђерић, Катарина Томашевић и Марија Чолић.
Бекови: Сузана Ћубела, Јелена Поповић, Андреа Лекић, Дијана Стевин, Марина Дмитровић, Сања Дамњановић, Тања Вучковић, Кристина Лишчевић, Милица Човић, Маја Радоичић, Јелена Жиковић и Ивана Филиповић.
Крила: Катарина Крпеж, Славица Коперец, Жељка Николић, Маја Луковић, Александра Ђорђевић, Тимеа Рабата, Јелена Нишавић и Јована Бартошић.
Пивоти: Слађана Поп-Лазић, Биљана Балаћ и Сања Рајовић.

Репрезентација Србије на ЕП ће играти у Групи А у Алборгу са селекцијама Шпаније, Данске и Румуније. Шампионат се игра од 7. до 19. децембра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије