Познат списак играча за "Недељу ЕХФ"

Селектор мушке рукометне репрезентације Србије Веселин Вуковић објавио је списак играча на које рачуна за "Недељу Европске рукометне федерације" која се одржава од 25. до 31. октобра.

"Пошто је отказан првобитно договорен турнир у Саудијској Арабији, тачан распоред активности наше репрезентације током трајања Недеље ЕХФ знаће се у уторак", изјавио је Танјугу селектор наших најбољих рукометаша.

Према његовим речима, постоји неколико варијанти, међу којима је најреалнија она да се наша А репрезентација припрема у Србији и последњег дана одигра меч са Б селекцијом.

"Надали смо се до данас да ће Саудијска Арабија пронаћи начин да са нама одигра двомеч, али је и та варијанта, изгледа, отпала због њихових финансијских проблема", изјавио је Вуковић.

Он је напоменуо да се разматрала могућност и евентуалног сусрета са селекцијом Египта.

"Ипак, за сада је најреалнија могућност да на крају припрема А репрезентација одигра меч са Б селекцијом Србије", рекао је Вуковић.

Списак кандидата за "Недељу ЕХФ":

Голмани: Димитрије Пејановић, Дарко Странић и Страхиња Милић.
Лева крила: Иван Никчевић и Добривоје Марковић.
Десна крила: Рајко Продановић и Драган Тубић.
Бекови: Момир Илић, Момир Рнић, Ненад Вучковић, Петар Ћорђић, Младен Бојиновић, Саво Мештер, Немања Прибак, Вукашин Рајковић и Марко Вујин.
Пивотмени: Растко Стојковић, Алем Тоскић и Урош Виловски.

Резерве: Драган Марјанац, Урош Митровић, Давид Рашић, Марко Ћурувија и Милош Костадиновић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 15. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије