Јуниорке без шансе за полуфинале

Женска јуниорска рукометна репрезентација Србије поражена је у првом мечу друге фазе првенства света од домаће селекције Јужне Кореје резултатом 38:30 (19:10) и тиме изгубила шансу за пласман у полуфинале.

Наше рукометашице су буквално само у првих неколико минута меча одолевале нападима домаћих играчица. Негде од седмог минута попустила је "брана" наше одбране, а Корејанке, мотивисане подршком домаће публике, на полувремену су имале недостижну предности од девет голова.

У редовима нашег тима истакла се Јелена Живковић са девет голова, док је у корејанском тиму исти број погодака постигла Јо.

У наставку шампионата наша репрезентација у недељу игра против Холандије,.а у понедељак се састаје са селекцијом Хрватске.

Србија: Рисовић, Рибичић, Рабата 3, Поповић 2, Обрадовић, Радојичић 4, Филиповић, Васић, Радојевић 1, Голић, Георгијев, Николић 2, Томанић, Живковић 9, Цвијић 7, Трифуновић 2
Јужна Кореја: Парк, Јо 9, Чој, Ким 5, Нам, Ли 4, Јунг 2, Мун, Рију 7, Јунг, С. Парк, М. Парк, С. Ли 3, Ким, Е. Кикм 2, С. Ли 6.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво