Други пораз јуниорки

У утакмици другог кола А групе првенства света за рукометашице, које се одржава у Јужној Кореји, јуниорска репрезентација Србије изгубила је у граду Гвангжу од Норвешке резултатом 27:25 (15:11)

Меч је одигран у хали "Бицгеул" пред око 200 гледалаца, а судили ду Херцег и Суди из Мађарске.

Искључења: Србија 6, Норвешка 4.
Седмерци : Србија 7 (4), Норвешка 5 (5)

Србија: Рисовић, Рибичић, Рабата 2, Поповић, Обрадовић, Радоичић 1, Филиповић, Васић, Радојевић 1, Чолић, Георгијев, Николић 6, Томанић, Живковић 9, Цвијић 3, Тригуновић 3.
Норвешка: Солберг, Хоме, Кристијансен 1, Маркусен 1, Офтедал 4, Молид 3, Јакобсен 6, С. Солберг 4, Мерк 7, Фолкворд 1.

После пораза у првом колу против Немачке, репрезентација Србије је у дуел против Норвешке ушла са императивом победе. То је проузроковало брзоплету игру, пре свега у нападу, па су наше девојке на полувреме отишле са четири гола минуса.

У другом полувремену Норвежанке су појачале темпо и у 48. минуту имале су предност од осам голова. Наше младе рукометашице су у финушу утакмице серијом од 5:0 само успеле да ублаже пораз.

Након два стартна пораза, репрезентација Србије мора да добије преостале три утакмице у групи, против Француске, Туниса и Гренланда, да би наставила такмичење за пласман од 1. до 12. места.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво