Рукометаши се спремају за Чехе

Селектор рукометне репрезентације Србије Веселин Вуковић саоштио је списак играча за другу фазу припрема за дуеле са Чешком у баражу за одлазак на Светско првенство у Шведску.

Вуковић је на припреме у Ечкој код Зрењанина позвао 17 играча уз пет замена.

Репрезентативци ће се окупити у понедељак у Београду, а 5. јуна ће играти контролну утакмицу са Мађарском у Зрењанину. Потом ће се три дана припремати у Врњачкој Бањи.

Први меч са Чешком Србија ће играти 12. јуна у Нишу, док је реванш на програму 19. јуна у Плзену.

Голмани: Дарко Станић (Копер, Словенија), Драган Марјанац (ПИК Сегедин, Мађарска), Димитрије Пејановић (Торевихеа, Шпанија).

Лева крила: Иван Никчевић (Навара, Шпанија), Добривоје Марковић (Квенка, Шпанија).

Десна крила: Жикица Милосављевић (Ваљадолид, Шпанија), Рајко Продановић (Антекера, Шпанија).

Бекови: Жарко Шешум (Веспрем), Момир Рнић (Горење), Урош Митровић (Кретеј, Француска), Немања Прибак (Колубара), Марко Вујин (Веспрем, Мађарска), Вукашин Рајковић (Хандболд, Данска), Иван Станковић (Арагон, Шпанија).

Пивотмени: Растко Стојковић (Виве Кјелце, Пољска), Милутин Драгићевић (Силкеборг, Данска), Урош Виловски (Веспрем, Мађарска).

Резерве: Владица Стојановић (Тулуз, Француска), Бојан Бељански (Арате, Шпанија), Јожеф Холперт (Црвенка), Давид Рашић (Колубара), Драган Тубић (Виве Кјелце, Пољска).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије