Цветковић: Радићу у репрезентацији бесплатно

Селектор рукометне репрезентације Србије Јовица Цветковић обратио се јавности отвореним писмом у коме истиче да, упркос неслагањима са челним људима савеза, жели да води државни тим и у наредном периоду.

"Нећу и не желим да напустим репрезентацију и играче. Радићу наредних шест месеци без динара и предводићу селекцију Србије на Европском првенству у Аустрији", стоји у Цветковићевом писму.

Он истиче да ће сав новац намењен селектору поделити рукометашима и сарадницима у стручном штабу као награду за оно што су урадили у претходном периоду.

Реагујући на изјаве председника Рукометног савеза Србије Велимира Марјановића, Цветковић је оценио да први човек организације без икаквог разлога "најпрљавије и најнемилосрдније удара оног који га је највише штитио и веровао му да ће ничим заслуженом снагом допринети реанимацији српског рукомета".

"Најпрљавијим средствима истичући константно новац, односно алавост, као једини разлог мог сукоба са функционерима савеза, Марјановић покушава да укаља чистоту резултата у јавности", пише Цветковић и додаје да су здрави односи у репрезентацији "створени крвавим радом и одрицањем".

Селектор наглашава да је Марјановић "својим способностима манипулације до сада успевао да побеђује своје приотивнике", али, како напомиње "време ће показати своје".

"Репрезентација и ја немамо времена да чекамо још четири године да Марјановић и његови послушници напусте наш спорт. Они ће за то време уништити све оно позитивно што је створено у протекле три године", закључио је Цветковић.

Број коментара 26

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара