Партизан против Филингена и Брегенца

Рукометаши Партизана такмичиће се у трећој групи квалификација за пласман у Лигу шампиона, са норвешким Филингеном и аустријским Брегенцом, жребом је одлучено у Бечу.

Квалификациони турнир треће групе биће одржан у норвешком граду Бергену од 4. до 6. септембра, а у првом мечу Партизан ће играти против Филингена, следећег дана ће норвешки тим играти се Брегенцом, док ће се у последњем колу састати Брегенц и Партизан.

Победник групе обезбедиће пласман у Лигу шампиона.

У осталим квалификационим групама такмичиће се:
прва група: Вардар (Македонија), Динамо Минск (Белорусија), Бешикташ (Турска) и Будућност (Црна Гора)
друга група: Запорожје (Украјина), ПАОК (Грчка) и Строволос (Кипар)
четврта група: Татран (Словачка) Виве Килце (Пољска) и Порто (Португалија).

У групи тимова којима је Европска рукометна федерација послала "вајлд кард" надметаће се: Реал Адемар (Шпанија), Цеље (Словенија), Лемго (Немачка) и Кадетен (Швајцарска).

Врњачка Бања у "А" групи квалификација

Рукометашице Врњачке Бање у претквалификацијама за пласман у Лигу шампиона играће у "А" групи са екипама швајцарског Брила, италијанског Сасарија и грчке Патре, жребом је одлучено у Бечу.

У првом колу турнира, који ће бити одржан од 4. до 6. септембра, српски шампион ће се састати са Брилом, затим ће у другом играти против Сасараија, док ће се последњем мечу надметати са Патром.

Домаћин претквалификационог турнира "А" групе биће одређен жребом, а две првопласиране екипе обезбедиће учешће у квалификацијама за Лигу шампиона.

У "Б" групи претквалификација играће Малије Мили Пијанго (Турска), Мадеира (Португалија) и Амстердам (Холандија).

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије