Милатовић и Марков објавили списак играчица за МИ

Шеф стручног штаба женске рукометне репрезентације Србије Милорад Милатовић и селектор Драган Марков саопштили су коначан списак играчица за Медитеранске игре у Пескари.

Репрезентација Србије ће се на Медитеранским играма у Пескари, од 25. јуна до 5. јула, такмичити у Групи Б са селекцијама Словеније, Француске и Црне Горе, док су у Групи А Италија, Хрватска, Шпанија и Грчка.

На списку се налазе:
голмани: Драгица Таталовић, Кристина Георгијев, Чила Латак.
крилне играчице: Тимеа Лабата, Александра Ђорђевић, Катарина Крпеж, Жељка Николић. бекови: Дијана Радојевић, Јелена Трифуновић, Јелена Живковић, Дијана Штевин, Маја Радојичић, Ивана Филиповић, Кристина Лишчевић, Марија Стефановић.
пивотмени: Драгана Цвијић, Слађана Поп-Лазић.

Окупљање је заказано за уторак 16. јун од 13 сати у хотелу Србија, где ће се обавити припреме до поласка у Пескару.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво