Договорен нормалан рад

Председник Управног одбора Црвене звезде Добривоје Главонић објавио је да се руководство тог рукометног клуба са играчима екипе договорило да они наставе тренинге, иако је постојала опасност да се због неисплаћених зарада уђе у штрајк.

"Одржан је састанак са играчима који настављају нормално да тренирају уз нашу обавезу да у најкраћем року обезбедимо средства", навео је Главонић у данашњем саопштењу.

Информацију о томе да рукометаши Звезде улазе у штрајк у  издању објавио је дневник Спорт, који је пренео и Главонићеву изјаву да су играчи поступили некоректно и да ће због тога на крају сезоне купити друге.

"Моја реакција је била емотивна... Разумем и играче, који су пропустили један тренинг тражећи паре које су заслужили", рекао је касније Главонић и оценио да није случајно што се приче о финансијским проблемима Звезде пишу пред одлучујуће мечеве у сезони.

"Звезда ће и из ове ситуације изаћи само јача. Играчи и управа ће учинити све да енергијом, љубављу према црвено-белој боји и игром коју пружамо током читаве сезоне направимо подвиг и успемо да пре, са разлогом фаворизоване Колубаре, освојимо титулу", истакао је Главонић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се