Партизан на корак до титуле

Рукометаши Партизана победили су екипу Црвене звезде резултатом 30:23, у дерби мечу предпоследњег, 29. кола Суперлиге и тако дошли надомак шампионске титуле.

Партизан је водио након првог полувремена резултатом 15:10. Куриозитет је да су Тубић и Димитријевић постигли по седам погодака за црно-беле у првом делу меча, а у стрелце се уписао и Марјанац.

У наставку меча бриљирао је капитен Партизана, голман Томица Стојковић који је меч завршио са 26 одбрањених удараца.

До краја меча, Партизан је константно имао преднос. Црвена зведа је средином другог полувремена покушала да ухвати резултатски прикључак. Црвено-бели су пришли на три гола разлике, али су играчи Партизана у последњих десет минута успели да се резултатски одмакну и остваре изузетно важну победу.

Код Партизана најефикаснији је био Тубић са 10 постигнутих голова, док је Димитријевић меч завршио да девет голова.

Код Звезде Рашић Перовић и Зеленовић постигли су по четири поготка.

Партизан је тако тријумфовао са 30:23 и задржао бод предности пред последње коло шампионата над другопласираном Колубаром Црно-бели ће у 30. колу гостовати екипи Таркета, а уколико остваре победу и дефинитивно ће освојити титулу шампиона Србије

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара