Вучковић очекује победу

Рукометни репрезентативац Србије Ненад Вучковић изјавио је да се нада да ће Србија успети да се победи Чешку и да се пласира на Светско првенство.

Репрезентација Србије игра прву утакмицу квалификација за СП 2011. са Чешком 12. јуна у Нишу. 

"Почели смо припреме у Ковилову са новим селектором Веселином Вуковићем. Добро је што смо се окупили у ЕХФ недељи да још неке ствари дорадимо пре утакмица које нас очекују са Чесима", рекао је Вуичковић.

Према његовим речима, играчи који су позвани су "готово исти". "Нови тренер ће имати нове идеје. Трудићемо се да испоштујемо то што се буде тражило од нас и сигурно да се надам победи у двомечу са Чесима", рекао је Вучковић. Он је додао да није ново да нема пуно времена, али да је то проблем са којим се суочавају и остале репрезентације.

"Мислим да ћемо имати 20, максимум 22 тренинга до квалификација са Чесима и трудићемо се да те тренинге одрадимо што квалитетније могуће", рекао је Вучковић.

Репрезентативац Србије истакао је да ће предност његове екипе у Нишу бити публика.

"Мислим да ће од великог значаја бити други меч који се игра у Чешкој, без обзира на исход прве утакмице", рекао је Вучковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се