Читај ми!

Марко Вујин: Циљ је изградити победнички менталитет

Спортски директор мушке сениорске рукометне репрезентације Србије Марко Вујин изјавио да је циљ националног тима да у будућности изгради победнички менталитет.

Рукометаши Србије су током прошле недеље у Гдањску одиграли два пријатељска меча са селекцијом Пољске. Србија је остварила две победе (26:25 и 36:28). На утакмицама против Пољске на месту селектора Србије дебитовао је Борис Ројевић.

"Једна јако успешна недеља је иза нас. Мислим да смо одрадили велики корак напред. Кренули смо од нуле када смо се окупили, али смо остварили све што смо зацртали. Производ тога су победе које нам много значе. Победити Пољску два пута, на њиховом терену, није мала ствар, без обзира што се ради о пријатељским утакмицама", рекао је Вујин, преноси званични сајт РСС.

Вујин је недавно именован за спортског директора А селекције Србије.

"То је прави пут којим треба да идемо и да у сваку утакмицу улазимо са 100 одсто фокуса не би ли изградили победнички менталитет за изазове, који су пред нама. Осећам се добро у овој улози, као и да су велике ствари пред нама, али за то је потребан свакодневни рад, не само када смо заједно", закључио је Вујин.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво