Читај ми!

Рукометашице Србије траже реванш против Црне Горе у квалификацијама за Европско првенство (РТС2, 18.00)

Рукометна репрезентација Србије одиграће четврти квалификациони меч за Европско првенство, противник је селекција Црне Горе. Директан пренос дуела је на Другом програму РТС-а од 18.00, а најважније детаље можете пратити на нашем порталу.

Рукометашице Србије траже реванш против Црне Горе у квалификацијама за Европско првенство (РТС2, 18.00) Рукометашице Србије траже реванш против Црне Горе у квалификацијама за Европско првенство (РТС2, 18.00)

Рукометашице Србије у досадашњем току квалификација имају по једну победу, пораз и реми. Црна Гора је у Зрењанину била боља за гол, а изабранице селектора Уроша Брегара имаће прилику да се реванширају противницама.

Црна Гора је у досадашњем делу квалификација остварила максималан учинак - три тријумфа. Поред победе над Србијом, Црногорке су биле боље и од селекције Турске и Бугарске.

Тренутни поредак на табели Шесте групе говори да ће Србија без обзира на резултат утакмице против Црне Горе и даље имати директне конкуренте за пласман на првенство Европе, у дуелима са Бугарском у гостима и Турском у Зрењанину.

Прве две селекције ће изборити директан пласман на европски шампионат, док ће се учинак треће репрезентације бодовати на основу резултата свих трећепласираних тимова у квалификацијама.

Директан пренос дуела Црна Гора - Србија је на Другом програму РТС-а од 18.00, а најважније детаље можете пратити на нашем порталу.

Шеста група:

1. Црна Гора 6
2. Србија 3
3. Турска 3
4. Бугарска 0

недеља, 28. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво