Читај ми!

Брегар пред Црну Гору: Уз повратнице капитена Рисовић и Петровић против јаког противника

Селектор женске рукометне репрезентације Србије Урош Брегар изјавио је у Зрењанину да ће његов тим дати све од себе да победи селекцију Црне Горе у квалификацијама за Европско првенство, које ће бити одржано крајем године у Аустрији, Мађарској и Швајцарској.

Брегар је истакао да је врло значајан повратак Јоване Рисовић и Марије Петровић.

"Имали смо уочи ове утакмице четири тренинга до сада у Зрењанину. У тим су се вратиле капитен Јована Рисовић и Марија Петровић, које нису играле на СП, имали смо и мањих здравствених проблема. Што се сутрашње утакмице тиче, пред нама је добро организован и јак противник ког добро познајемо", рекао је Брегар на конференцији за медије, пренео је званични сајт РСС. 

"Направили су добар резултат на последњем светском и европском првенству и сигурно да ће нам пуно значити подршка публике, коју овим путем позивам да нас бодри. Обећавам да ћемо се борити и дати све од себе, како би се на крају заједно радовали", додао је Брегар.

Капитен Србије Јована Рисовић изјавила је да очекује велику подршку навијача.

"Надам се да ће нас публика водити до тог неког позитивног резултата, који нам је преко потребан пред последње две утакмице у априлу. Црна Гора је квалитетна екипа, у овом саставу је већ дуже време, играју чврсту одбрану. Надам се да ћемо моћи да им парирамо на најбољи могући начин и да на крају славимо", рекла је Рисовић. 

Утакмица између Србије и Црне Горе биће одиграна сутра од 18 часова. Поред Србије и Црне Горе у Шестој групи квалификација за ЕП 2024. налазе се још селекције Турске и Бугарске. 

Прво место на табели држи Црна Гора са четири бода, док је Србија друга са три. Турска је трећа са једним бодом, док је Бугарска последња без бодова.

Пласман на ЕП обезбедиће две првопласиране селекције из сваке од осам група, као и четири најбоље трећепласиране екипе. ЕП 2024. ће бити одржано од 28. новембра до 15. децембра 2024. године у Аустрији, Мађарској и Швајцарској.

субота, 27. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво