Цупара за РТС: Причао сам са пријатељима из Мађарске, уверавају нас да ће победити Исланд

Голман рукометне репрезентације Србије Владимир Цупара је у разговору за РТС истакао да је причао са рукометашима Мађарске који су га уверавали да ће дати све од себе и да ће победити Исланд.

Рукометаши Србије ће морати да победе Црну Гору у трећем колу прелиминарне фазе, како би се домогли главне рунде првенства Европе. Поред тога, "орловима" ће бити потребна победа Мађарске над Исландом.

Репрезентативац Србије Владимир Цупара рекао је у разговору за РТС да рукометаши морају да забораве на претходне утакмице и да се фокусирају на предстојећи дуел са Црном Гором. 

"Очекујем да трећа утакмица да ће се одлучивати у последњих пар минута. Црна Гора је веома квалитетна екипа. Састав је веома добро прилагођен овом турниру. Намучили су Мађарску и Исланд, међутим верујем у нас, у добру припрему и да можемо да изађемо на терен да победимо", навео је голаман репрезентације Србије.

Србија тренутно има гол разлику минус један, док Исланђани имају плус један. Било какав пораз Исланда у трећем колу, уз победу Србије од најмање два гола разлике одвео би изабранике Тонија Ђероне у другу фазу Европског првенства у Немачкој.

"Не треба нам додатна мотивација за утакмицу против Црне Горе и очекујем победу Србије. Верујем да Мађарска може да победи Исланд и њима одговара победа, јер би тако пренели два бода у главну фазу Европског првенства. Верујем да ту неће бити калкулација, да ће дати све од себе да пренесу та два бода и да ће победити. Причао сам са доста пријатеља који играју у репрезентацији Мађарске и уверавају нас да ће дати све од себе и да ће победити", закљућио је Владимир Цупара.

Србија ће одиграти дуел против Црне Горе, 16. јануара од 18.00, док ће се Мађарска и Исланд састати од 20.30. 

"Жеље увек има, то није упитно, а за остало немамо избора. Ово је Европско првенство где су сваки други дан утакмице. Нажалост не зависи све од нас, морамо да победимо Црну Гору и да очекује повољан исход по нас у мечу Мађарска - Исланд", навео је Немања Илић, крилни играч Србије.

Распоред утакмица групе Ц:

Уторак: 
Србија - Црна Гора - 18.00
Исланд - Мађарска - 20.30

Табела:

1. Мађарска - 4 бода 54:51
2. Исланд - 3 бода 58:57
3. Србија - 1 бод 54:55
4. Црна Гора - 0 бодова 54:57

понедељак, 20. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара