Читај ми!

Селектор Србије Ђерона саопштио коначни списак за Европско првенство

Селектор мушке репрезентације Србије Антонио Ђерона саопштио је коначан списак од 18 рукометаша, који ће наступити на предстојећем Европском првенству у Немачкој, објавио је РСС.

У саопштењу РСС се наводи да су сви рукометаши прошли последње лекарске прегледе уочи старта ЕП. Рукометаши Србије се тренутно налазе у Шпанији, а у среду ће отпутовати у Минхен где ће бити одиграни мечеви групе Ц прве фазе ЕП.

РСС наводи да су опрему задужили и рукометаши, који су до последњег пресека били део селекције Србије како би у случају потребе допутовали у Немачку. Србија ће на ЕП у Минхену играти у групи Ц са селекцијама Исланда, Мађарске и Црне Горе.

"Орлови" ће први меч на ЕП одиграти у петак, 12. јануара од 18 сати против Исланда. Србија ће се два дана касније од 20.30 часова састати са Мађарском, а последњи меч у групи играће 16. јануара од 18 сати са Црном Гором.

На списку се налазе:

Голмани: Владимир Цупара и Дејан Милосављев.

Лева крила: Немања Илић (капитен) и Вања Илић.

Десна крила: Богдан Радивојевић и Вукашин Воркапић.

Пивотмени: Мијајло Марсенић и Драган Пешмалбек.

Бекови: Петар Ђорђић, Лазар Кукић, Илија Абутовић, Марко Милосављевић, Милош Орбовић, Предраг Вејин, Урош Борзаш, Милош Кос, Миљан Пушица и Урош Којадиновић. 

понедељак, 29. април 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво