Читај ми!

Брегар: Нисам сумњао у победу, игром не могу да будем задовољан

Селектор женске рукометне репрезентације Србије Урош Брегар изјавио је да није сумњао у победу против Чилеа, али је додао не може да буде задовољан игром свог тима.

Рукометашице Србије пласирале су се у другу фазу такмичења на Светском првенству, пошто су победиле Чиле 30:16 у мечу последњег, трећег кола групе Е. Србија је на крају освојила треће место у групи иза Данске и Румуније и изборила је пласман у другу фазу планетарног шампионата.

"Не могу да будем задовољан игром, али притисак који су носиле на својим леђима се осетио код ових играчица. Морам да истакнем и колико је голман Чилеа била добра на данашњој утакмици и да им честитам на игри", рекао је Брегар на конференцији за медије, пренео је званични сајт РСС.

"Ниједног тренутка нисам сумњао у нашу победу, иако смо после доброг отварања ушли у серију промашених зицера и техничких грешака. Тактику у полувремену нисам мењао, на паузи нисам хтео превише да причам, циљ је био да се смире и да одиграју оно што смо спремали. Надам се да ћемо играчице које нису могле да наступају опоравити за наредне утакмице и да ћемо моћи да изађемо у пуном саставу", закључио је селектор Србије.

Рукометашица Србије Емилија Лазић је истакла да је најбитније да је њен тим остварио победу.

"Честитала бих саиграчицама и стручном штабу, огроман је притисак био на нашим леђима и то се видело по нашој игри. Најбитније је да смо победиле и даћемо све од себе да се исправимо у наставку такмичења", изјавила је Лазић.

Србија, Румунија и Данска ће другој фази СП играти у Трећој групи са селекцијама Пољске, Немачке и Јапана.

Рукометашице Србије у другу фазу СП нису пренеле ниједан бод, а у првом колу друге фазе играће седмог децембра против Пољске. Пласман у полуфинале СП избориће две најбоље пласиране селекције.

среда, 22. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара