Читај ми!

Француска након велике борбе савладала Немачку, Шведска сигурна против Египта

Рукометаши Француске савладали Немачку са 35:28, док је Шведска била боља од Египта резултатом 27:22. Француска и Шведска играће у другом полуфиналу Светског првенства. У првом мечу састају се Шпанија и Данска. Полуфинала су на програму у петак.

Велика борба и победа Француза у дуелу са Немачком. Немачка је била бољи ривал у првом полувремену. Добро је ушла и у наставак, а онда је уследио преокрет Француза, који до краја меча нису испустили предност, стигли до убедљиве победе и заслужено се пласирали у полуфинале.

Немци су боље ушли у меч. Водили су током већег дела првог полувремена. Французи су у пар наврата стизали до изједначења, не и до преокрета. Највећу предност Немци су имали при резултату 11:7. Французи су брзо успели да истопе предност ривала и изједначе на 11:11. До одласка на одмор исти број голова на обе стране - 16:16.

Наставак је донео велику борбу два ривала. Немци су поново стигли до два гола предности. Потом је ривал успео да преокрене резултат и поведе. Жесток темпо у коме су се Французи боље снашли и у последњих десет минута ушли са четири гола предности 28:24.

Потом су Французи рутински привели меч крају за, на крају убедљивих 35:28 и пласман у полуфинале.

Шведска је оправдала улогу фаворита у дуелу са Египтом и победила је ривала резултатим 27:22.

Домаћин је нешто спорије ушао у меч, Египат је то искористио и стекао предност која ије прелазила два гола разлике. Последње вођство Египћани су имали при резултату 9:8. Уследило је фуриозни финиш првог полувремена у коме Швеђани праве серију од 6:0 и на полувремену су имали пет голова предности 14:9.

У наставку домаћин је одржавао предност. Одбио је неколико налета ривала који је у једном моменту пришао на три гола заостатка (21:18), али то је било све што је урадио на овом мечу.

Швеђани су потом рутински привели меч крају за коначних 26:22 и пласман у полуфинале.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво