Читај ми!

Брегар: Урадићемо све да добијемо Словенију, морамо да покажемо друго лице

Селектор рукометашица Србије Урош Брегар рекао је да ће играчице учинити све да добију меч са Словенијом у трећем колу групе Б на Европском првенству у Цељу. Сусрет је на програму у уторак од 18.00. Пренос је на нашем Другом програму.

Србија је у првом колу поражена од Шведске (27:21), а у другом од Данске (34:21). Прд нашим рукометашицама је императив победе пред дуел са Словенкама. Само победа их води у наставак такмичења, а уколико Данска победи или игра нерешено са Шведском. Уколико славе Швеђанке, Србија мора да савлада Словенију са најмање осам разлике.

Селектор Брегар наглашава да неће бити лако у дуелу са домаћином, који већ има два бода из дуела са Данском.

"Након анализа које смо обавили током ноћи, имамо највеће проблеме са организацијом напада. Правимо доста грешака и са играчем више. У организацији напада је читав притисак на Кристини Лишчевић и то је тешко. На последњој утакмици морамо да јој помогнемо, да нађемо нека нова решења и то је први задатак за утакмицу са Словенијом", рекао је Брегар, а преноси званични сајт Рукометног савеза Србије.

"Што се мене тиче урадићемо све да добијемо ову утакмицу. Биће тешко, Словенија је веома мотивисана због игре на домаћем терену, а ми морамо да урадимо много бољи посао од онога што смо показали до сад. Словенија је у првој утакмици на такмичењу играла феноменално, искористила лош дан Данске, искористили су прилику која им је била пружена и добили два бода", навео је селектор Србије.

"Данска и Шведска на сваком такмичењу завршавају међу пет најбољих селекција. Било нам је заиста тешко у прва два кола, јер немамо довољно ротација које бих желео као тренер. Ми морамо да будемо бољи и желео бих да у последњој утакмици у овој групи покажемо другачије лице", закључио је Брегар.

среда, 29. март 2023.
8° C

Коментари

PRETPLATA
Такса за јавни медијски сервис и услови ослобађања
Nije baš lako...
Ако сте и ове године донели одлуку да промените своје навике, психолози имају неколико савета
Добар текст
Ако сте и ове године донели одлуку да промените своје навике, психолози имају неколико савета
B1 i B6 za Regeneraciju Diskova
Дискус хернија, болест 21. века
ma kakav vrabac
Дискус хернија, болест 21. века