Милосављевић, Ројевић и Пејановић уз селектора Ђерону

Стручни штаб мушке рукометне репрезентације Србије, поред селектора Тонија Ђероне, чиниће Жикица Милосављевић, Борис Ројевић, Димитрије Пејановић и Предраг Рајковић.

"Биће ми задовољство да радим са стручним штабом формираним од стране Рукометног савеза Србије. Жикица Милосављевић и Борис Ројевић биће моји асистенти, Димитрије Пејановић тренер голмана, а Предраг Рајковић кондициони тренер. Од јула радимо путем онлајн конференција. Дискутујемо о играчима, активностима и корацима које је потребно направити у наредном периоду", рекао је Ђерона за сајт РСС.

Ђерона је у јуну званично промовисан на позицији селектора, а истакао је да је веома важно имати људе попут Милосављевића и Пејановића у стручном штабу.

"Они познају како функционише репрезентација, познају како дише свлачионица, имају искуства са великих такмичења, тако да ће њихово знање и искуство бити од велике користи. Жикица и Борис ће водити јуниорску репрезентацију. Тако желимо да будемо сигурни да ће главни принципи рада бити исти у свим националним селекцијама. То ће бити од користи свим тренерима и репрезентативцима без икакве сумње. Морамо обратити пажњу на младе играче, њихов рад у клубовима, а ако имају потребу у сарадњи са клубовима, Предраг ће бити ту како би спремио адекватан програм физичке припреме. Тај део рада са младим играчима је изузетно важан како бисмо остварили зацртане циљеве у будућности", закључио је Ђерона.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво