Читај ми!

Слави се велика победа

Победа рукометаша Србије над селекцијом Хрватске и пласман у финале првенства Европе изазвала је одушевљење широм Србије, Републике Српске, Црне Горе ... Одмах након меча петардама и песмом је прослављен велики спортски успех, колоне атомобила са Српским тробојка крстаре централним грацким улицама.

У бројним локалима млади су узвицима "Србија, Србија" и "Победа, финале" поздравили сјајну игру рукометаша, који су надахнутом игром убедљиво добили меч "високог ризика" (26:22) и заслужено изборили дуел за континенталну титулу.

Групе младића и девојака окићене националним обележјима налазе се на традиционалном месту окупљања након значајних спортских успеха државних тимова - Тргу републике. Скандира рукометашима, сви су уверени да неће стати у победоносном походу и да ће се у недељу, у финалу против Данске, окитити жарко жељеном титулом европског шампиона.

"Србија, Србија" одјекује централним београдским улицама, где круже аутомобили са укљученим сиренама и истакнутим државним заставама. Одушевљени навијачи поздрављају нови велики успех српског спорта, након тријумфа у изузетно значајном мечу који је протекла два окупирао пажњу целокупне јавности.

Бањалука слави

Колона возила, са истакнутим српским заставама и уз звуке сирене, кренула је бањалучким улицама у центру града прослављајући победу репрезентације Србије.

У току утакмице улице Бањалуке било су скоро празне, да би само неколико минута по завршетку меча кренула колона возила и окупљање, углавном младих људи, на Тргу Крајине. Окупљени скандирују "Србија, Србија".

Неки од оних који су стигли у центар града рекли су да не прослављају само победу рукометаша, већ и данашњу победу ватерполиста, те тенисера Новака Ђоковића на Отвореном првенству Аустралије.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије