Читај ми!

Желимо финале са Србијом

Капитен и голман рукометне репрезентацје Шпаније Хосе Омбрадос изјавио је вецерас да "црвена фурија" прижељкује пласман у финале првенства Европе и дуел са домаћином Србијом у пуној "Београдској арени".

"Играли смо добро у досадашњем делу шампионата, а сутра нас очекује полуфинале против Данске. Верујем да ће то бити тешка утакмица у којој се победник неће знати до саме завршнице", рекао је Омбрадос новинарма у београдском "Институту Сервантес".

Омбрадос је казао да се његова екипа не плаши ниједног ривала у завршници шампионата. "Ми прижељкујемо да играмо финале са Србијом на њеном терену и пред њеним најватренијим навијачима. Сви у нашој екипи би волели да играју такав дуел који би био права прилика да се покажемо у правом светлу", истакао је чувар шпанске мреже.

Он је додао да је задовољан и организацијм европског првенства и квалитетом рукомета на овогодишњем великом такмичењу.

"Србија је показала да је сјајан домаћин, овде се осећамо фантастично. Ако би једном речју могао да опишем квалитет рукомета на првенству онда би то била уједначеност. Нема великих разлика у квалитету екипа и нико није изгубио са превеликом разликом до сада", закључио је Омбрадос.

Амбасадор Шпаније у Србији Артуро Белтран приредио је вецерас пријем за шпанске рукометасе у "Сервантесу".

"До сада сте нас обрадовали добрим резултатима и пласманом у завршницу такмицења. Надам се да ћемо наредних дана сви заједно да славимо још већи успех", поручио је Белтран рукометашима.

Представнк Рукометног савеза Шпаније Хуан Дедиос Роман поклонио је амбасадору Белтрану дрес националне репрезентације са потписма играча и најавио да ће екипа покушати да освоји златну медају у Београду.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије