Читај ми!

Хрватски навијач напао маскоту

Маскота Европског рукометног првенства, орао Таса, сметала је једном хрватском навијачу који је на полувремену утакмице између Хрватске и Шпаније физички насрнуо на њу. Најгора ствар је што одору маскоте носе деца не старија од 15 година.

Велики број хрватских навијача дошао је у Србију да бодри своју репрезентацију на Европском првенству. И док већина даје спортску подршку свом тиму, појединциовај шампионат  користе за неке друге ствари.

Како пише Спорт, а преносе Вечерње новости, један хрватски навијач ударио је маскоту Европског првенства, популарног орла Тасу. Ово можда и не би било толико страшно да се испод костима орла са обележјима Србије не налази дете.

Инцидент се догодио на полувремену меча између Хрватске и Шпаније, а не зна се шта је нагнало агресивог навијача да уради такву глупост.

И поред немилог догађаја, момци који носе маскоте и који праве сјајну атмосферу у свим дворанама у којима се играју утакмице и надаље ће забављати публику.

Број коментара 53

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво