Читај ми!

Била би штета да не заиграм у Арени

Најбољи рукометаш света Николa Карабатић сматра да ће Француска имати тежак пут до полуфинала, али и даље верује како ће актуелни прваци Европе и света и званични олимпијски шампиони заиграти у Београдској арени.

Французи у другу фазу Шампионата Европе нису пренели ниједан бод, али су после тријумфа над Словенијом (28:26) и пораза Хрватске од Шпаније (24:22) дошли у ситуацију да сами одлучују о својој судбини.

"Не знам због чега не играмо на нашем нивоу, али се надам да би тешка победа против Словеније могла да нам буде прекретница. Очекују нас мечеви са Хрватском и Исландом, знам да ће нам бити тешко, али верујем да можемо до полуфинала. Уопште не размишљамо о могућности да не стигнемо до завршнице у Београду", рекао је Карабатић Танјугу.

Рођени Нишлија свестан је да му форма није ни близу реномеа који има, с обзиром на то да је на четири утакмице постигао само девет голова, уз веома лош проценат шута од 29 одсто.

"Не знам да објасним зашто играм лоше, међутим, то је тако, некад лопта једноставно неће да уђе у гол. У таквим ситуацијама најважније је сачувати смиреност, покушати кроз бољу одбрану дати допринос тиму. Ууверен сам да ће све то да буде пуно боље у наредни мечевима".

Први прилика за поправку утиска биће меч са Хрватском.

"Нисам их гледао на Првенству јер смо стално играли у исто време, али радујем се сваком дуелу са њима и верујем у победу", јасан је Карабатић.

Али, зато је гледао Србију, и то веома пажљиво.

"Србија сигурно иде у полуфинале. Играју одличну одбрану, публика даје додатну снагу, а посебно бих издвојио феноменалног Станића. Само нека тако наставе", поручио је Карабатић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво