Читај ми!

Линдстром: Судије на страни Србије!

Хенрик Линдстром очекује да ће судије бити на страни Србије у сутрашњој утакмици. Нема много судија које се усуђују да свирају против Србије на овом Првенству, српска репрезентација ће због тога моћи да игра много "чвршћу одбрану", рекао је Линдстром.

Десно крило Шведске рукометне репрезентације Хенрик Линдстром рекао је да очекује да ће судије бити на страни Србије у сутрашњој утакмици другог кола друге фазе Европског првенства.

"Нема много судија које се усуђују да свирају против Србије на овом Првенству. Они су аутоматски погођени од стране 10.000 навијача и много лакше покажу неком играчу два минута казне него када је потпуна тишина", казао је Линдстром шведским медијима уочи утакмице која ће се играти сутра у 20.20 у Београдској арени. Он је додао да ће српска репрезентација због тога моћи да игра много "чвршћу одбрану".

Пивотмен Шведске репрезентације Магнус Јернемир оценио је да његову екипу очекује тежак меч против домаћина Европског првенства.

"Биће заиста тешко против Србије која има веома јак тим са моћном одбраном. Очекујем да ће изоловати нашег десног бека Кима Андерсона, али ми смо навикли на то", рекао је Јернемир.

Швеђани су јуче играли нерешено са Пољском 29:29, иако су на полувремену водили са 11 голова разлике.

"Надам се да ћемо сутра одржати ниво игре свих 60 минута, а не само 30 као против Пољске. Нећемо мењати тактику, само ћемо покушати да променимо наш дух јер ће против Србије бити много теже него против Пољака", оценио је Јернемир. Рукометаш Барселоне истакао је да ће његова екипа имати много проблема јер "Срби имају много опасних нападача".

"Момира Илића је заиста тешко чувати јер је веома добар играч, али Срби имају много опасних нападача и на све њих ћемо морати да се концентришемо. Они тренутно лете на крилима успеха са великом подршком навијача", истакао је Јернемир.

На табели Групе један воде Србија и Немачка са по пет бодова, Пољска има три, Данска и Шведска по два, док је на последњем месту Македонија са једним бодом.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво