Читај ми!

Навијачи осми играч

Свет импресиониран Европским првенством, дворане су пуне, навијачи свим срцем бодре своје тимове, а највише се пише и прича о навијачима рукометног тима Србије и о атмосфери коју они праве. Рукометни савез Србије позвао навијаче да у што већем броју пруже подршку у мечу против Шведске.

Рукометни савез Србије позвао је данас навијаче да у што већем броју пруже подршку националном тиму у мечу друге фазе Европског првенства против селекције Шведске.

"Желимо још једном да позовемо све наше верне навијаче, заљубљенике у рукомет и оне који су тек открили овај спорт, да нам доласком и подршком, спортским и фер навијањем помогну да савладамо још једну препреку ка полуфиналу ЕП, остваримо нашу велику жељу и пласирамо се на Олимпијске игре", каже се у саопштењу РСС.

Свет је импресиониран Европским првенством 2012 у рукомету, дворане су пуне, навијачи свим срцем бодре своје тимове, а највише се пише и прича о навијачима рукометног тима Србије и о атмосфери коју они праве, додаје се у саопштењу.

Карте за овај и наредне дуеле нашег националног тима могу се купити на благајни Београдске арене, у Тржном центру Ушће, Билет центру и књижарама Делфи.

Утакмица Србија - Шведска игра се у понедељак од 20,20 часова у Београдској арени.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво