Читај ми!

Честитам Србији, полуфинале близу

Наши су направили одличан резултат у прве две утакмице. Признање стигло од најбољег играча Хрватске. Домагој Дувњак, по мишљењу многих прави наследник Ивана Балића, уверен је да и Србија и Хрватска могу до медаље на Шампионату Европе.

"Пратим добре игре Србије. Свака им част за издања против Пољске и Данске, пренеће четири бода у други круг, што није мала ствар и за мене су они међу главним фаворитима", рекао је Дувњак, после меча са Словенијом у Вршцу.

И Хрвати су резултатски почели добро, са две победе против Исланда и Словеније, али општи је утисак да им игра није на некадашњем нивоу.

Међутим, Дувњак није забринут, напротив, уверен је да ће његов тим бити прави када је то најпотребније.

"Против Норвешке нас очекује важна утакмица. Победом бисмо у наредну рунду такмичења пренели четири бода, што ја наш примарни циљ. Идемо полако, од утакмице до утакмице, неће бити лако, јер се касније спајамо са јаком групом где су наши стари прознаници - Француска, Шпанија и Русија или Мађарска", рекао је Дувњак.

Дувњак је каријеру почео у родном Ђакову, играо је и за Загреб, а од 2009. године носи дрес Хамбурга.

Са репрезентацијом Хрватске на претходна два Европска првенства у Норвешкој и Аустрији, као и на Шампионату света на домаћем терену 2009. године освојио је три сребрне медаље.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво