Читај ми!

Вуковићева непроспавана ноћ

Енергија коју нам је дала београдска публика задржала се у мени и нисам могао да спавам, рекао је селектор Србије Веселин Вуковић осврнувши се на синоћну победу против Данаца. Вуковић најавио да ће на мечу против Словачке одмарати поједине играче.

Селектор рукометне репрезентације Србије Веселин Вуковић рекао је да није ока склопио после победе над Данском, јер је све време размишљао о феноменалној атмосфери у дворани Пионир.

"Енергија коју нам је дала београдска публика задржала се у мени и нисам могао да спавам. Доста тога смо урадили за сада и у доброј форми дочекали старт Европског првенства", рекао је Вуковић.

Он је додао да се, ипак, мало плаши пада форме, уочи одлучујућих мечева у другој фази.

"Нисмо баш добро почели против Данаца, али играли смо против светског вицешампиона и доказали да уз максимално залагање и борбеност можемо да се носимо са свима. Ми и даље имамо простора за напредак у свим елементима игре".

Вуковић је најавио да ће сутра увече против Словачке одморити неке играче који су изнели највећи терет у победама против Пољске и Данске.

"Без обзира на то што утакмица нема такмичарски значај, мораћемо, због самопоуздања и публике, да одиграмо што боље и да покушамо да победимо", закључио је Вуковић.

Један од јунака тријумфа над Данском Марко Вујин рекао је да је репрезентација на добром путу да врати српски рукомет на старте стазе успеха.

"Одиграли смо фантастично првих 120 минута на турниру. Иако су нас многи потцењивали, направили смо велики корак ка нашем циљу, да вратимо српски рукомет тамо где је некад био. Надам се да ћемо наставити у победничком ритму и у добром расположењу дочекати старт друге фазе у суботу", закључио је Вујин.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво