Вилбек: Тешко против Србије

Србија игра страшну одбрану, много су напредовали у односу на претходна првенства. Очекујем тежак меч, играће оштро, али на то морамо адекватно да одговоримо, рекао је дански селектор Улрик Вилбек. Он је рекао да ће против наше репрезентације Данска морати да игра на вишем нивоу.

Селектор рукометне репрезентације Данске Улрик Вилбек рекао је да очекује веома тешку утакмицу против Србије, али да се нада освајању нова два бода.

"Србија игра страшну одбрану, многу су напредовали у односу на претходна првенства. Очекујем тежак меч, играће оштро, али на то морамо адекватно да одговоримо. Потребно је да свих 60 минута будемо концентрисани на дешавања на терену. Ако то успемо, можемо да победимо", рекао је Вилбек на конференцији за новинаре.

Вилбек је додао да Србија има много квалитетних играча, које предводе звезде као што су Марко Вујин и Момир Илић.

"Против Србије мораћемо да будемо на вишем нивоу, уигранији, играчи ће морати да преузимају више одговорности. Србији се, на жалост, повредио Стојковић, али имају замену за њега. Истакао бих и Шешума, централне бекове Чутуру и Вучковића, комплетна су екипа, којом у одбрани командује изузетни Станић", рекао је Вилбек.

Дански тренер сматра ће његовој екипи бити довољно седам бодова за пласман у полуфинале ЕП.

Последњи пут две репрезентације играле су прошле године на Светском првенству у Шведској, када је Данска предвођена првом звездом Микелом Хансеном (11 голова) била боља са 35:27.

Дуел Србије и Данске игра се у уторак од 20.15 у хали Пионир.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво