Читај ми!

Србија спремна за ЕП

Организација десетог Европског првенства у рукомету сјајна је шанса за промоцију и афирмацију Србије, сматра председник Србије Борис Тадић, који се састао са делегацијом Организационог одбора овог такмичења.

Председник Србије Борис Тадић састао се са делегацијом Организационог одбора Европског првенства у рукомету, које се од 15. до 29. јануара одржава у Србији.

Председник Тадић је том приликом истакао да организација десетог јубиларног Европског првенства представља велики изазов, али и сјајну прилику за промоцију и афирмацију Србије, саопштила је прес-служба председника Србије.

"Председник Тадић је, током разговора, изразио уверење да ћемо сви заједно бити добри домаћини нашим гостима, најбољим рукометашима Европе, и пожелео највише успеха нашој рукометној репрезентацији", наводи се у саопштењу.

Састанку су, поред председнице Организационог одбора Европског првенства, министарке омладине и спорта Снежане Самарџић Марковић, присуствовали и градоначелник Београда Драган Ђилас, градоначелник Новог Сада Игор Павличић, градоначелник Ниша Милош Симоновић, генерални секретар Рукометног савеза Србије Божидар Ђурковић, председник Рукометног савеза Србије Велимир Марјановић и представница протокола Рукометног савеза Србије Татјана Милосављевић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво