Читај ми!

Вујин сања пуну Арену

Марко Вујин нада се да ће на предстојећем Европском првенству одиграти онако како се од њега очекује и волео би да игра у полуфиналу у препуној Београдској арени.

Рукометна репрезентације Србије налази се у Старој Пазови на завршним припремама уочи Европског првенства, које се одржава у Србији од 16. до 29. јануара.

"Надам се да ћу на Европском првенству да потврдим све оно што се од мене очекује и због чега сам овде. Осећам мали притисак, али мислим да ће све да буде у реду. Знам да су велика очекивања од моје игре, тако да сам са те стране спреман", рекао је Вујин.



Он је додао да цела екипа осећа притисак уочи почетка шампионата.

"Морамо да се концентришемо на играње и теран. Све ово што се дешава око нас и то што ћемо да играмо на домаћем терену треба да нам буде некакав подстрек. Треба да нам буде ветар у леђа да са било којим противником идемо на победу", рекао је Вујин.

Репрезентативац Србије истакао је да му је тешко да говори о томе који би коначан пласман екипе требало да буде на шампионату.

Србија ће се такмичити у Групи А у Београду са селекцијама Пољске, Данске и Словачке.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво