Читај ми!

Вуковић чека Манојловића

Највећи проблем је са Николом Манојловићем, јер је био на само једном тренингу и поново се повредио. Он није два месеца тренирао и зато ћу морати с њим да разговарам, да бих знао да ли може да игра на овом Европском првенству, рекао је селектор репрезентације Србије Веселин Вуковић.

Селектор рукометне репрезентације Србије Веселин Вуковић изјавио је да се Иван Станковић опоравио од повреде, а да ће ситуација са Николом Манојловићем бити позната вечерас када се врати са контролног лекарског прегледа из Словеније.

Репрезентација Србије почела је 1. јануара 2012. године у Спортском центру у Старој Пазови завршне припреме за Европско првенство, које ће се од 15. до 29. јануара одржати у Београду, Новом Саду, Нишу и Вршцу.

"Највећи проблем је са Манојловићем, јер је био на само једном тренингу и поново се повредио. Он није два месеца тренирао и зато ћу морати с њим да разговарам, да бих знао да ли може да игра на овом Европском првенству", рекао је Вуковић новинарима у Старој Пазови.

Према његовим речима, још неколико играча има проблеме, али то је уобичајена ситуација на припремама.

На питање када ће доћи бивши селектор југословенске репрезентације Зоран Живковић, Вуковић је одговорио да га очекује следеће недеље када екипа буде почела да тренира у Ковилову.

"Од њега очекујем пријатељску помоћ. Значе ми његова запажања 'са стране', јер слично размишљамо", рекао је Вуковић.

Репрезентација Србије играће у недељу у Смедереву контролну утакмицу са Македонијом.

"Нисам присталица скривања да бисмо некога изненадили. Важно је да сваки играч зна шта треба да ради. Морамо да играмо као што ћемо играти први меч на Европском првенству са Пољском", казао је Вуковић.

Селектор Србије истакао је да у овом тренутку зна "94 одсто екипе која ће играти на предстојећем такмичењу".

"Много зависи од тога шта ће бити са Манојловићем", додао је он. Српски рукометаши такмичиће се у Групи А са Пољском, Данском и Словачком. Утакмице те групе играће се у београдској хали Пионир.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара