Читај ми!

Шешум повређен

Повреда репрезентативца Србије Жарка Шешума месец дана пред почетак Европског првенства у Србији. Шешум је покидао лигаменте лакта и мораће да паузира наредне четири недеље. Велики хендикеп за репрезентацију Србије и његов клуб.

Рукометни репрезентативац Србије Жарко Шешум мораће да паузира наредне четири недеље због повреде лакта, преносе немачки медији. Шешум, који игра за Рајн-Некер Левен, јуче је за време утакмице са Гумерсбахом покидао лигаменте у левом лакту.

"То је тежак ударац за наш клуб. Жарко је комплетан играч и готово га је немогуће адекватно заменити", рекао је менаџер Рајн-Некера Торстен Шторм и додао:"Биће нам веома тешко у наредним недељама".

Стање повреде одличног рукометаша биће познато након детаљнијијих лекарских прегледа, али је његов пех донео нове главобоље селектору репрезентације Србије Веселину Вуковићу, након повреде још једног бека, Николе Манојловића.

Окупљање репрезентативаца Србије на припреме за предстојећи континентални шампионат планирано је за почетак јануара. Европско првенство почиње 15. јануара у Београду, Нишу, Новом Саду и Вршцу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије