Читај ми!

"Ласта" званични превозник ЕП

Рукометни савез Србије и "Ласта" потписали су протокол о сарадњи којим је ово саобраћајно предузеће постало официјелни превозник Европског првенства 2012. године.

Саобраћајно предузеће "Ласта" од данас је званични превозник Европског првенства у рукомету, које ће 2012. године бити одржано у Србији.

Уговор су у хотелу "М" потписали генерални директор Ласте Велибор Совровић и генерални секретар Рукометног Савеза Србије (РСС) Божидар Ђурковић.

"Ова сарадња уговорена је и пре него што је РСС добио организацију ЕП. Част нам је и задовољство што ћемо бити званични превозници и представљати нашу земљу. РСС не треба да брине, јер ће играчи, навијачи и остали учесници Шампионата путовати нашим аутобусима. Трудићемо се да оправдамо нашу девизу - безбедно и поуздано", рекао је Совровић приликом потписивања уговора.

Он је додао да ће 16 брендираних аутобуса са заставама учесника ЕП превозити репрезентације, али и да ће Ласта бити задужена за транспорт навијача и свих оних који буду желели да посматрају утакмице ЕП.

"Верујемо у успех наших спортиста о чему најбоље сведочи један од наших слогана "возимо шампионе". Надам се да ће такав случај бити и са српском рукометном репрезентацијом на предстојећем ЕП", рекао је Совровић.

Генерални секретар РСС Ђурковић рекао је да ЕП у рукомету не би могло да се организује без подршке компаније као што је "Ласта".

"Ласта је лидер у Србији и региону, а надам се, ускоро и у Европи. Ми ћемо до краја године настојати да потпишемо нове уговоре са осталим компанијама, како бисмо спремно дочекали ЕП", рекао је Ђурковић.

Председник Управног одбора РСС Велимир Марјановић рекао је да је "Ласта" дугогодишњи партнер најбољих српских ватерполиста, а сад и рукометаша.

"Верујем да ће наш нови партнер обавити посао на високом нивоу. РСС и Ласта су достојни партнери Европе у својим делатностима. Надам се да ће нас ЕХФ после ЕП похвалити, а да ћемо на терену освојити неку од медаља", рекао је Марјановић.

Европско првенство у рукомету биће одржано од 15. до 29 јануара наредне године у Београду, Нишу, Вршцу и Новом Саду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
14° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије