Читај ми!

Вукићевић: Главни циљ био да завршим трку

Српски скијаш Марко Вукићевић, после наступа у супервелеслалому на Зимским олимпијским играма у Пекингу, рекао је да је оваква поставка стазе и за њега и за један број других скијаша била доста захтевна.

Вукићевић је трку завршио у времену 1:29.45, што је било довољно за последњу позицију од такмичара који су завршили трку.

"Мој главни циљ данас је био да завршим трку, обзиром да јуче нисам успео да завршим трку спуста. Ова поставка стазе данас је за мене била превише захтевна, имајући у виду моју тренутну форму, која је условљена и проблемима које имам са повредом ноге. Данас осећам и болове у нози који су последица већег оптерећења које су ноге трпеле претходних дана на тренинзима и трци спуста. Много је било испадања (других такмичара) данас и ја сам имао жељу да стигнем до циља и да имам резултат на овим Олимпијским играма", поручио је Вукићевић.

У јучерашњој трци спуста Марко Вукићевић је проклизао са стазе и остао без пласмана

Вукићевић је наступом у супервелеслалому завршио учешће на ЗОИ у Пекингу, за Београд из Пекинга креће вечерас, а његов долазак се очекује у среду у 8 сати.  

среда, 22. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара