Стрељаштво

Јуниори Србије 12. на првенству Европе

На првенству Европе, које се одржава у Осијеку, мушка јуниорска селекција Србије заузела је 12. место у дисциплини малокалибарска пушка 60 метака лежећи са 1.741 кругом.

За наш тим наступили су Игор Чотра (583 круга), Дејан Пешић (582) и Марко Живић (576), а укупно је надступило 15 националних селекција.

Најбољи појединачни пласман остварио је Чотра, који је у конкуренцији 59 стрелаца заузео 32. место са 583 круга.

"Лоше сама гађао и, што је најгоре, уопште нисам видео где грешим. Био сам и прилично нервозан у току меча, тако да резултат није могао да буде бољи", рекао је после разочаравајућег наступа наш најискуснији репрезентативац Дејан Пешић.

Наша женска јуниорска селекција прошла је још горе и у конкуренцији 18 екипа заузела је 17. место. Најбољи резултат у дисциплини малокалибарска пушка 60 метака лежећи остварила је Драгана Тодоровић са 578 кругова, али је то било довољно тек за 45. место.

У среду ће на ватрену линију изаћи наше сениорке Лидија Михајловић, Бојана Николић и Јелена Живковић у дисциплини малокалибарска пушка 60 метака лежећи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво