Бронзана медаља за Стојића и Јагара

Репрезентативци Србије у веслању Никола Стојић и Горан Јагар освојили су бронзану медаљу у двојцу без кормилара на Медитеранским играма у Пескари, превеславши стазу у времену 6:41,22 минута.

Првопласирана је била посада Грчке са резултатом 6:38,42, док је сребрно одличје припало Француској чији је двојац остварио резултат 6:39,35 минута.

Нешић и Станојевић четврти на Медитеранским играма

Репрезентативци Србије у веслању Немања Нешић и Милош Станојевић заузели су четврто место у финалној трци лаких двојаца на Медитеранским играма у Пескари, пошто су стазу превеслали у времену 6:35,00 минута.

Златна медаља припала је посади Француске резултатом 6:28,36, другопласасирани су били Италијани (6:31,04), док су бронзано одличје освојили представници Словеније - 6:34,86 минута.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије