Закон ускоро у Скупштини

Министарка спорта и омладине Србије, Снежана Самарџић- Марковић изјавила је у Краљеву да ће се Закон о спорту ускоро наћи на дневном реду Скупштине, јер ће њиме проблеми око приватизације клубова бити решени.

"На добром смо путу да превазиђемо проблеме настале око приватизације клубова и желимо да то не буде баук, већ процес од кога ће корист имати и клубови и локалне самоуправе", рекла је Самарџић - Марковићева.

Приликом отварања спортског терена у краљевачкој Основној школи "Браћа Вилотијевић", она је нагласила да ће нови Закон о спорту кроз низ параграфа допринети и да стадиони више не буду арене насиља.

"Учинићемо све да стадиони поново буду места на која се одлази породично", казала је министарка за спорт и омладину.  Отварајући школски терен за мали фудбал са вештачком травом, Снежана Самарџић- Марковић је фудбалерима школе поклонила дресове са националним грбом и извела почетни ударац на игралишту у чијој су изградњи учествовали и влада Норвешке и Фудбалски савез Србије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије