Собалу друга етапа трке "Кроз Србију"

Победник друге етапе бициклистичке трке "Кроз Србију" од Београда до Ваљева (120 км)је Белорус Јаухен Собал, члан италијанске екипе Ђентри дела калцатура. Жолт Дер из Србије пети.

Друго место заузео је Собалов клупски колега Давиде Торосантући, док је трећи био његов земљак, возач бугарског тима Хемус 1896, Рино Зампили са временом 2:46:41 часова.

Овакав развој догађаја у другој етапи донео је и промне у генералном пласману. Торосантући је преузео вођство у генералном пласману и жуту Мол мајицу од Валерија Иглинског, који је етапу до Ваљева завршио на 35. месту у великој групи возача која је стигла иза водећег двојца. Плаву Сосијете Женерал мајицу, за најбољег на брдским циљевима  понео је победник друге етапе Јаухен Собал. Роберт Бартко задржао је зелену Пошта Србије мајицу за набољег на пролазним циљевима, док је уместо Александра Дукића, белу Дунав осигурање мајицу, за најбољег возача до 23 године, преузео Кристијан Дурашек из хрватског тима Лоборика.

Најбоље пласирани такмичар из Србије је Жолт Дер на петом месту, који на овој трци вози у мајици Ћентри дела калцатуре, док је најбоље пласирани репрезентативац Србије у другој етапи,  Иван Стевић на 17.  месту.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара