Микец четврти на Светском купу у Милану

Репрезентативац Србије у стрељаштву Дамир Микец заузео је данас четврто место у финалу Светског купа у Минхену, погодивши у дициплини малокалибарски пиштољ укупно 651,1 круг, односно 560 кругова у основном делу такмичења.

Други наш представник Димитрије Гргић заузео је 15. место са 554 круга, док је Андрија Златић био 35. са погођених 544 круга.

Прво место освојио је Кинез Ксинглонг Ши са укупно 661,6, односно 571 кругом у основном делу гађања.

Сребрна медаља припала је Казахстанцу Рашиду Јунусметову који је погодио 659,6, односно 563 круга, а треће место припало је Украјинцу Сергију Кудрији са погођених 652,4 круга (558).

У дисциплини малокалибарска пушка 60 метака лежећи Стеван Плетикосић је заузео 17. место са 591 кругом, 38. је био Немања Миросављев са 585, док је Миленко Себић завршио надметање на 47. месту са 581 кругом.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара