Микец пети на Светском купу

Репрезентативац Србије у стрељаштву Дамир Микец освојио је пето место у дисциплини малокалибарски пиштољ на Светском купу у Пекингу, док је наш други представник у тој дисциплини Андрија Златић био 14.

Микец је у финалу остварио резултат од 652,4 круга, док је Златић такмичење завршио у основном делу са 552 круга.

У конкуренцији жена, Јасна Шекарић је у малокалибарском пиштољу заузела десето место. Пре три седмице она је на Светском купу у Сиднеју победила у тој дисциплини, а у Пекингу није успела да се пласира у финале.  У основном делу имала је 581 круг и распуцавала је за финале са још три такмичарке, али је била прецизнија само од једне.

Друга наша представница у тој дисциплини Зорана Аруновић заузела је 12. место са 579 кругова из основног дела. У гађању ваздушном пушком Србија је имала три представнице, али ниједна није ушла у финале. Ивана Максимовић била је 17. са 395 кругова, Аранка Биндер 19. са 395 кругова, а Андреа Арсовић 26. са 394 круга.

Одржане су елиминације у дисциплини малокалибарска пушка и у другу рунду такмичења прошли су Немања Миросављев, Миленко Себић и Стеван Плетикосић.

Поред њих тројице,  у дисциплини ваздушни пиштољ, наступиће Микец и Златић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 22. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара